KOCAELİ DEVLET HASTANESİ'DEN ORTAOKULLARDA SAĞLIK EĞİTİMLERİ
07 Nisan 2019

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Ortaokullardaki Sağlık Eğitimlerine 1507 Öğrenci Katıldı.

Dünya Sağlık Günü dolayısıyla 2–5 Nisan 2019 tarihleri arasında  geleceğimiz olan çocuklarımıza "Sağlıklı birey olma konusunda duyarlılık kazandırmak" amacıyla Kocaeli Devlet Hastanesi ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlık Eğitimleri" yoğun bir katılım ve başarıyla tamamlandı.

İzmit ilçemizdeki Kazım Karabekir Ortaokulu, Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu,  Mimar Sinan Orta Okulu, 28 Haziran Ortaokulu, Alikahya Fatih Ortaokulu, Fatih İmam Hatip Ortaokulu, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Nuh Çimento İmam Hatip Orta Okulu, Atatürk Orta Okulu ve 29 Ekim Orta Okulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerine verilen “Madde Bağımlılığının Zararları”, “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam”, “Çevre Kirliliği ve Atık Yönetimi”, “Kişisel Hijyen ve El Hijyeni”, “Sınav Kaygısı” ve “Sağlıklı İletişim” konularında, Kocaeli Devlet Hastanesi Çalışanları tarafından  toplam 1507 öğrenciye eğitim verildi. Okul müdürleri ve öğretmenlerinin de teşvikiyle tertip edilen eğitimlere katılan geleceğimizin mimarı çocuklarımız ve gençlerimiz, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bir birey olmanın temel unsurlarını öğrendiler.

Eğitimlerin planlamasından uygulanmasına kadar emek veren çalışanlarımıza ve eğitim camiasının kıymetli mensuplarına teşekkür ederiz. En büyük teşekkürü de eğitime katılan çocuklarımıza ve gençlerimize ediyoruz.