Kocaeli Devlet Hastanesi Çalışanları, "Otizme Farkındalık Yürüyüşüne katıldı.
03 Nisan 2019

Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği (Koç-Der), "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" sebebiyle yürüyüş gerçekleştirdi. Kocaeli Aile Politikalar İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Koç-Der Başkanı İlkin Kılıçaslan'ın organize ettiği ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşe Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır ve bazı sağlık çalışanları da katılarak destek verdi. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’ndan başlayıp Kent Meydanı alanında son bulan yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Otizm li çocukların, annelerinin ve öğretmenlerinin konuşmalarından sonra otizm li çocukların ritm gösterisi oldu. Farkındalık rengi olan mavi uçan balonların hep birlikte havaya bırakılması ile organizasyon sona erdi.

kapak.jpg