Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Yeni Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı Göreve Başladı

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mert Muhittin Sandıkçı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan uzmanların sayısı artıyor. Son olarak göreve başlayan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mert Muhittin Sandıkçı’da hasta kabulüne başladı. 1984 Kayseri doğumlu olan Sandıkçı ilk, orta ve lise eğitimini Kayseri’de tamamladı. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı. 2009 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra 1 yıl İstanbul Acil Sağlık Hizmetleri’nde görev yaptı. 2010 yılında Türkiye’nin önde gelen plastik cerrahi kliniklerinden Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı. 2015 yılında eğitimini başarıyla tamamlayan Sandıkçı Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin düzenlediği yeterlilik sınavını da başarıyla kazanıp yeterlilik sertifikasını aldı. Uzmanlık süresince 3 ay Şanlıurfa’da görev yapan Sandıkçı son olarak Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.