Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Yeni Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Göreve Başladı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Nurettin Şahin Yıldız Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Her geçen gün bünyesine kattığı uzman hekimlerle gücüne güç katan Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Nurettin Şahin Yıldız hasta kabulüne başladı. 1981 Diyarbakır doğumlu olan Yıldız ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 2001-2007 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2008 yılında Ardahan Sağlık Müdürlüğünde pratisyenlik yaptı. Aynı yıl Kocaeli Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji asistanlığına başladı. 2013 yılında Uludağ Üniversitesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu. 2014 yılında Sarıkamış asker hastanesinde askerlik yaptı. 2015 yılında Malazgirt Devlet Hastanesi’nde uzmanlık mecburi hizmetini tamamladı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Nurettin Şahin Yıldız son olarak 2016 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.