Kocaeli Devlet Hastanesi Masa Tenisi Turnuvası Nefesleri Kesti

Çalışanların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla Kocaeli Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası nefesleri kesti. Disiplin Birimi Sorumlusu Elif Mert ve Laboratuvar Sorumlusu İsmail Baş ‘ın organize ettikleri turnuvaya Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Karadeniz ve müdür yardımcısı Dilek Şener, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Abdullah Kaanoğlu ile çok sayıda sağlık personeli katıldı.

Oldukça çekişmeli geçen mücadelelerin sonunda İsmail Baş birinci, Dr. Samet Demir ikinci, Ahmet Sevinç üçüncü ve Burak Yıldırım dördüncü oldu.  Dereceye girenlere madalyaları Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır ile gençlik ve spor il müdürlüğü hakem heyeti tarafından verildi.

Amaçlarının hastane personelinin bu tür sosyal aktivitelerle moral ve motivasyonlarını arttırmak ve yoğun iş temposunun ardından stres atmalarını sağlamak olduğunu belirten Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, düzenlenen turnuvanın geleneksel hale getirilerek gelecek senelerde de tekrarlanacağını söyledi.