Hemşireler Haftası Kutlamaları Devam Etti

Kocaeli Devlet Hastanesi her yıl olduğu gibi bu yılda 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl ki etkinliklere başarılı bir şekilde hazırlanan Kocaeli Devlet Hastanesi’nde önce hastanede görevli hemşireler için sürpriz bir kutlama yapıldı. Hemşirelik mesleğinin önemini ve değerini anlatan slayt gösterilerinin ardından pasta kesilerek çalışanlar bir arada bol bol fotoğraf çekildi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin bir diğer etkinliği Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen önemli bir konferansla devam etti. Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Adem Çakır’ın öncülüğünde gerçekleşen konferansa Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Kocaeli Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Karedeniz, Kocaeli Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü Arzu Torun Kahya, Kocaeli Devlet Hastanesi Eğitim Hemşireleri Semra Şahinkaya ve Selda Balta, Poliklinik Sorumlu Hemşiresi Melek Çetinkaya ile çok sayıda hemşire katıldı.

Kocaeli Devlet Hastanesi Diyabet Eğitim Hemşiresi Alime Karataş’ın sunumuyla başlayan konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Şeyda Özcan “Değişen Dünya ve Gelişen Hemşirelik” konularında önemli bilgiler verdi.

Hemşirelik haftası dolayısıyla vatandaşlarla yapılan röportajlar, özel sunumlar ve şiirlerin okunduğu konferansın sonunda Doç. Dr. Şeyda Özcan’a katılımından dolayı teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.