Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Düzenlediği “İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimleri” Sona Erdi

Çalışanlarının gelişimine katkı sağlayarak hasta ve hasta yakınlarına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlediği eğitimlerle dikkat çeken Kocaeli Devlet Hastanesi önemli bir eğitime daha imza attı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde görevli İş Güvenliği Uzmanı Şevki Şahin, İş Yeri Hekimi Abdulkerim Budak, Sivil Savunma Uzmanı Salih Saygılı, Atık Yönetimi Sorumlusu Mevlüt Çağlar ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Şeyda Özneşin tarafından verilen eğitimler 12-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Eğitimlerde hastalıklardan korunma, fiziksel, kimyasal, biyolojik, ergonomik ve psikososyal riskler, çalışma koşulları, dışarıdan gelebilecek riskler, parlama, patlama, atık yönetimi ve yangından korunma yolları gibi bir çok konuda önemli bilgiler verildi.

Hastane çalışanlarının tümünün katıldığı “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri” amacına ulaşarak başarılı bir şekilde sona erdi.