Hastanemizden Yeni Bir Uygulama

Hastanemizin kan merkezinde başlatılan yeni bir uygulama sayesinde bundan böyle sıra kuyruğu sorunu yaşanmayacak.

Hastanemizde başlatılan yeni bir uygulama sayesinde, kan merkezinin kapısında yaşanabilecek sıra kuyrukları artık tarihe karışıyor. Her zamanki hasta sayısıyla aynı olmasına rağmen günün en yoğun saatlerinde bile oldukça sakin olduğu görülen kan merkezinde hastalar neredeyse hiç sıra beklemiyor. Poliklinikte muayene olup tahlil sonuçları için kan vermesi gereken hastalar kan merkezine geldikten 25-30 saniye sonra kanlarını verip oradan ayrılabiliyorlar. Uygulama sayesinde hastalar çok daha hızlı bir şekilde işlemlerini sonuçlandırıp tedavilerine bir an önce başlama olanağı buluyor.

Yeni uygulama sayesinde polikliniğe giden hasta eğer kan tahlili yaptıracak ise girişleri hemen orada yapılarak hastaya laboratuvar barkodunun çıktısı veriliyor. Hasta bu çıktı ile kan merkezinin girişinde bulunan sıramatikten sırasını alarak zaman kaybetmeden tahlil için kanını verebiliyor.