Hastanemizden Bir Tatbikat Daha

Hastanemizde planlı olarak düzenlenen yangın tatbikatları nefesleri kesti. Daha önce kontrollü bir şekilde yakılan ateşi yangın tüpleri kullanarak söndürme konusunda başarılı bir tatbikat gerçekleştiren çalışanlarımız, bu kez yangın çıkması durumunda yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların tahliyesi üzerine bir tatbikat gerçekleştirdi.

Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ömer Dağ, Kocaeli Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Karadeniz ve Sivil Savunma Uzmanı Salih Saygılı’nın önderlik ettiği tatbikat sayesinde, hastane personeline çalıştığı ortamda karşılaşabilecekleri tehlikeler ve riskler uygulamalı olarak gösterildi.

Yoğun bakım ünitemizde gerçekleşen tatbikat hastaların başarılı bir şekilde güvenli bölgeye nakillerinin sağlanmasıyla tamamlandı.