Ergüney Hastanemizde Incelemelerde Bulundu

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şenol Ergüney, hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sağlık hizmetlerinin aksamadan devam etmesi, vatandaşların kalite standartlarına uygun bir şekilde hizmet alabilmesi ve yaşanabilecek aksaklıkları yerinde tespit etmek amacıyla kamu hastanelerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şenol Ergüney, bu kez hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ergüney’e, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, Gölcük Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Bahattin Koç ve hastane idarecileri eşlik etti.

Hastanemizin çeşitli alanlarını inceleme fırsatı bulan yetkililer, serviste yatan hastaları da ziyaret ederek verilen sağlık hizmetleri hakkında hasta görüşleri aldı.