Kocaeli Devlet Hastanesi’nde, Verimlilik Değerlendirmesi Yapıldı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı’na bağlı değerlendiriciler tarafından, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde “verimlilik değerlendirmesi” Yapıldı.

Kaynakları israf etmeden, verimli, etkin ve etkili bir şekilde kullanarak sağlık hizmetlerinin daha kaliteli sunulması ve geliştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı’nın verimlilik yerinde değerlendirme ekibine bağlı değerlendiriciler tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan yerinde verimlilik değerlendirmesi başarıyla gerçekleşti.

Değerlendiriciler Veysel Yaşar, Fatma Bilgen Bilge ve Sibel Caymaz’a Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır eşlik etti.