Kocaeli Devlet Hastanesi Organ Bağışına Önem Veriyor

Kocaeli Devlet Hastanesi, ilimizdeki organ bağış sayısını arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile poliklinikler girişinde stant açtı.

Kocaeli Devlet Hastanesi, her yıl Kasım ayında gerçekleşen organ bağışı haftası kapsamında organ bağışına karşı farkındalık yaratmak ve bağışçı sayısını artırmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açtı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Tümeğ Karadeniz, Kalite Yönetim Direktörü Arzu Kahya, Organ Bağışı Birimi Sorumlu Hemşire Melek Çetinkaya ve Hemşire Ayşegül Çiftçi tarafından hastaneye gelen vatandaşlara organ bağışı ve organ nakli konularında bilgiler verilerek toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtıldı. Bağış yapan ve başvuruları kabul edilen gönüllülere organ ve doku bağışı kartı verildi.