Kocaeli Devlet Hastanesi Uzmanından Bilime Katkı

Kocaeli Devlet Hastanesi Nefroloji Uzmanı Dr. Kemal Mağden 19-23 Ekim tarihleri arasında  Antalya'da düzenlenen Ulusal Nefroloji Kongresinde yaptığı sunum ile büyük takdir topladı.

Antalya’da gerçekleşen '33. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi'ne, “Multiple Miyeloma, HCV pozitifliği ve Akut Koroner Sedromlu Hasta” ve “ Radyoterapi Sonrası Tümör Lizis Sendromu Gelişen Solid Kitlesi Olan Bir Olgu” isimli iki ilginç poster sunumu ile katılan Kocaeli Devlet Hastanesi Nefroloji Uzmanı Dr. Kemal Mağden yaptığı sunumlar ile bilime önemli katkılarda bulundu. Dr. Mağden, aynı hastada birlikteliği nadir görülen hastalıklar açısından alınabilecek önlemler, yapılabilecek tedaviler,  hastalıkların seyri sırasında görülebilecek ve düzeltilmesi tıbben mümkün olabilecek klinik tablolar gibi konularda önemli bilgiler verdi.

Kocaeli Devlet Hastanesi Yönetimi, ilimizin ve Kocaeli Devlet Hastanesi’nin bilimsel platformlarda başarıyla tanıtılmasının yanı sıra bilime verdiği katkılardan dolayı Kocaeli Devlet Hastanesi Nefroloji Uzmanı Dr. Kemal Mağden’e teşekkür etti.