Kocaeli Devlet Hastanesi'nde Hemşireler Haftası Kutlandı

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hemşireler ve hastane yönetiminin katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hemşireler ve hastane yönetiminin katılımıyla gerçekleşen 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlaması her sene olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlandı. Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, hastane yöneticileri ve çok sayıda hemşirenin katıldığı kutlamada hemşirelik mesleğinde 30 yıl hizmet veren çalışanlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Çakır: “ Hemşirelik Mesleği Göz Ardı Edilemez

Hemşirelik mesleğinin sağlık sisteminin vazgeçilemez bir parçası haline geldiğini belirten Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır etkin ve kaliteli bir sağlık sisteminin işleyebilmesi için hemşirelere çok önemli görevlerin düştüğünü ifade ederek, “ Hemşirelik insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Tıp biliminin ilerlemesi ile önemli mesleki aşamalar kaydederek gelişen hemşirelik mesleğinin önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde ne kadar önemli bir noktada olduğunu görülmektedir” dedi. Çakır vatandaşların sağlık hizmetlerinden faydalanmasında önemli rol alan tüm hemşirelerin hemşireler haftasını kutlayarak çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Kutlamada ayrıca pasta kesilerek çalışanlar bol bol fotoğraf çekildi.