Şampiyon Voleybolcular Çakır’ı Unutmadı

Şampiyon Voleybolcular Şampiyonluk Sevincini Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır ile paylaştı.

Kocaeli Devlet Hastanesi çalışanları sağlık alanında gösterdikleri başarıyı, katıldıkları spor etkinliklerinde de göstermeye devam ediyor. Daha önce devlet hastaneleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonluk yaşayan Kocaeli Devlet Hastanesi bu kezde Voleybol turnuvasından şampiyonlukla ayrıldı. Zorlu mücadeleler sonrasında şampiyon olan voleybolcular kupa sevincini Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır ile paylaştı.

Voleybolcular turnuva öncesi ve sonrasında kendilerine gösterdiği inanç ve desteklerinden dolayı Başhekim Çakır’a teşekkür etti. Oldukça sevinçli olduğu görülen Çakır’da, “ Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin düzenlediği voleybol turnuvasında hastanemizi temsil eden ve büyük mücadeleler sonucunda şampiyon olarak hepimizi gururlandıran arkadaşlarımızı kutluyorum. Sporun kardeşlik dostluk ve barış mesajları içeren özelliklerini turnuva boyunca centilmenlikle sergileyen tüm çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Emek veren büyük gayretler gösteren diğer takımların da mücadelelerini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda da bu başarıları devam eder. Önemli olan her yaşta spor yapabilmektir. Arkadaşlara bunu gösterdikleri içinde ayrıca tebrik ediyorum. Bu organizasyon hastanemiz ve diğer hastaneler arasındaki muhabbeti, dostluğu, kardeşliği, barışı ve sevgiyi arttırmasına vesile olsun.” Diyerek turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.