Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Onkoloji Uzmanı Göreve Başladı

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Teker Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde geçmişi başarılarla dolu bir hekim daha göreve başladı. 1978 Giresun doğumlu olan Doç. Dr. Fatih Teker ilk ve orta öğrenimini Giresun, Hatay ve Yozgat’ta tamamladı. 2002 yılında 19 Mayıs Üniversitesi tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 2005 yılına kadar Giresun Devlet Hastanesinde acil servis hekimi olarak görev yaptı. Askerlik görevini 2002-2003 yılları arasında Kars Sarıkamışta yerine getiren Teker, 2010 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi’ nde Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi yüksek lisansını, 2011 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları ihtisasını tamamladı. 2011-2014 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesinde tıbbi onkoloji üst ihtisasını yaparak 2015-2016 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev aldı. 2016 yılında doçent olan Teker Nisan 2017 itibariye Kocaeli Devlet Hastanesi’ nde tıbbi onkoloji uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.