1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası Unutulmadı

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği 1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası etkinlikleri kapsamında Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’nde yatan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle unutulmadı. Etkinlikler kapsamında Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Ünitesi’ne ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Tijen Utkan, Uğur Mermerkaya, Nergis Cankarabayır ile Gül Yirmibeşoğlu, serviste yatan hastalarla sohbet edip yakından ilgilenerek moral verdi. Ziyarette Onkoloji Servisi Uzmanı Dr. Abdullah Yılmaz ve Arzu Erkal dernek üyelerine eşlik etti.

Dernek Başkanı Aslan onkoloji hastalarına verilen hizmetlerden dolayı onkoloji çalışanlarına ve hastane yönetimine teşekkür etti. Aslan,” Hastalarımızı sadece özel günlerde değil sık sık ziyaret edip onlarla sohbet etme imkanı buluyoruz. Bu güne kadar daha bir kişi hastane hakkında olumsuz bir cümle sarf etmedi. Bizler de zaten verilen hizmetleri yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz.  Temizlik görevlisinden hastane yöneticisine kadar tüm hastane çalışanlarına gösterdikleri özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.