Vefalı Hasta Sağlıkçıları Unutmadı

Uzun süredir bel ağrısı şikayeti olan ve yürümekte güçlük çeken Aslan Bulan isimli bir hasta, ameliyat olmak için gittiği Kocaeli Devlet Hastanesi’den sağlığına tamamen kavuşarak çıktı.

Başarılı geçen ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bulan, ameliyatı yapan Uz. Dr. Murat Dağlı’ya ve beyin cerrahi servisinde görevli hemşireler Nazike Benzer, Hilal Susuz, Yeliz Yüksel, Ayşe Kaplan, Özlem Buzcu, Sevda Köybaşı’ya, sekreter Nuray Ünal’a ve personel Kadir Obuz’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Bulan’ın duygularını yazarak çiçeğin üzerine bıraktığı not çalışanları duygulandırdı. Bulan’ın bıraktığı notta, “Hastane koridorlarında kar taneleri gibi uçuşan, hastaların acısını dindirmek için kelebekler gibi koşuşturan değerli hemşire hanımlara ve sevgili yardımcılarına saygılarımla. 2 nolu odada şifa bulan hastanız Aslan Bulan”. yazıyordu.